28 november 2008

Denna person har hemlig identitet

Läs följande blogg för att hänga med i tempot här; Monica Antonsson
Denna person hävdar Liza Marklunds böcker "asyl", gömda" & "paradiset" är fabricerade!
"Asyl" & "Gömda" handlar om Maria Eriksson som har hemlig identitet & tvingats fly utomlands för att inte bli hittad av sitt ex som vill mörda henne & hennes/deras barn.
Maria Eriksson hamnade först i Chile sen i USA, den enda svensk som fått uppehållstillstånd i USA pågrund av dessa omständigheter.
Utöver detta så har Maria Eriksson skrivit 2 egna böcker utan Liza Marklunds hjälp.
Dock hävdar nu Monica Antonsson i sin bok "Mia-Sanningen om gömda" att Maria Eriksson lurat myndigheter, socialen & andra inblandade med att hon & hennes barn svävat i fara...Är Maria Erikssons historia en lögn?Är Liza Marklunds böcker fabricerade?
Ytterligare fortsätter Monica Antonsson att hävda att boken "Paradiset" är full av felaktigheter.
"Paradiset" handlar om den sanna (nu nedlagda) organisationen Trossen, dit misshandlade kvinnor kunde komma för att få hjälp/gömma sig dock i boken handlar den om mer än så..att organisationen är en enda stor lögn, kvinor blev skrämda, fick igen hjälp alls & dylikt.
Trossen lades ner pg av olika anledningar..tydligen till följd av Liza Marklunds bok!
Elisabeth Hermon "Trossens" grundare har skrivit boken "Vingklippta" som handlar om vad som egentligen hände på organisationen..den enligt henne sanna versionen av "Paradiset".
Spännande intriger det här..VAD är sant?VAD är falskt? och VEM är det som ljuger??
Jag har läst "Gömda" & "Paradiset" bra böcker...spelar ingen roll om det var sanning eller fiktion dom e bra böcker MEN om dom e baserade på sanna historier & att folk farit illa pågrund av falska anklagesler e det i sin tur hemskt!
Vad tror du?

1 kommentar:

Ann Helena Rudberg sa...

Jag tror att det finns en stark drivkraft i karrärism och girighet.