3 mars 2011

en unge i minuten

Nu ska det börja ytterligare ett program om förlossningar "en unge i minuten"..som om det inte räckte med alla dom som redan finns..typ..förlossningskliniken & liknande..
Dessa program borde ha varningstämpel på sig då det finns en hel stor majoritet out there som inte har barn & som olyckligt vetande zappar fram mellan kanalerna & lyckas hamna framför skrevet på nån skrikande snart sprickfärdig stackare som ska kläcka ut sig en 5kilos bebis..NEJ TACK så jävla mycket!!!!
Jag är livrädd som det är för allt med barnafödande & förlossningar & program som dessa spär bara på denna skräck, visst..jag kan byta kanal vilket jag gör direkt också MEN VARFÖR ska det finnas så många av såna här sorts program?Det är ju bara samma sak som händer, ett barn föds..som så många andra..det går till på ett..av två sätt..vaginalt eller kejsarsnitt, kan det bli mer ospännande?
Inte bara såna här program utan alla dokusåpa-skit-program som helt plötsligt poppat upp, det går ju inget annat på TV än en massa reality-skit..VAD HAR HÄNT MED TV-TABLÅN?Vart har alla program tagit vägen?

Inga kommentarer: