23 november 2010

Isabel Adrian vs Maria Montazami

Kollade återigen på Svenska Hollywoodfruar igår =/
Tycker faktiskt lite synd om denna Isabel Adrian dock..Hon verkar vara så himla personlighetslös på nåt vis & allt hon pratar om är hur mycket saker kostar..why?Har hon inget annat (vettigt??) att säga eller kommentera på?+ stackaren pallar inte ens att hantera sitt eget barn..Det enda vettiga som hon sa igår var att hon skiter i om andra snackar om hennes opererade utseende, det är bra att skita i andra människors skitsnack & åsikter, är man nöjd med sig själv & som man är då är ju det toppen! Och hon får + (plus) poäng för att hon faktiskt erkänner att hon har opererat sig, något som dom flesta "kändisar" total vägrar erkänna, Victoria Beckham är en av dom..En som dock aldrig kommer kunna påstå det är ju dock Jordan..Men det kanske hon inte har heller?! =/
Nåväl, OM det blir en till säsong fruar så hoppas jag att det bara blir med Maria Montazami & Päivi Hacker, dom är dom enda 2 som faktiskt är underhållande men lite Agnes-Nicole Winter kan man ju slänga in för lite entertainment-value, hon verkar ju inte riktigt..riktig på nåt sätt..eller?!
before and after plastikkirurgi
Tycker att på första bilden ser Isabel Adrian mycket snällare ut OCH yngre (vilket hon ju är..typ 5 år yngre än på andra bilden men ändå) på efter bilden är hon ju snygg men hon ser mer hård ut & äldre än sina 32..

Mer Maria Montazami åt folket.. Och mera Päivi Hacker

Lite Agnes Nicole Winter också då..Men mest för att hon inte verkar ha nån riktig verklighetsuppfattning..särskilt inte om sig själv..Hon anser sig vara en utmärkt sångerska & e jättebra skådis...Undrar om ens hört sig själv sjunga..& sett nån av sina filmer (??) om honn nu gjort fler än the Gold and the Beautiful..?!(Jennifer Anistons pappa John Aniston är med i filmen)

1 kommentar:

Anonym sa...

Har du aldrig förstått att dom vinklar program väldigt mkt? Producenten frågar ju vad grejerna kostar... Det är ju inte som att hon bara out of the blue säger vad det kostade.......