29 september 2011

Djurplågeri...igen...

Åter igen ett fall om en hund som dödats....Denna gång under tortyr-liknande förhållanden..
Länk HÄR till artikeln..Men VARNING för känsliga tittare, obehaglig bild i artikeln!
Jag blir som sagt galen av raseri av sådan behandling av hundar..& djur i allmänhet..Vad fan i helvetet är det för satans jävla idioter som gör så här mot en oskyldig valp??Denna tik torterades under flera månader tills den 6månader gammal dog av slagen den fick..eller av kvävning..osäkert vilket verkar det som..enligt artkeln!
Jag tycker nästan dödsstraff eller straff med liknande metoder som denna stackars valp fick utstå..(ok jag kanske tar i, men jag blir så j*vla förbannad...!)
Jag blir helt j*vla upprörd & arg över sånt här..Hårdare straff & lagar mot djurplågeri! Även om aset i detta fall riskerar 2 år fängelse så är inte det nog, tror dock inte att han kommer få fängelse, dagsböter & en varning kanske, too bad!
Personen i fråga borde ALDRIG få ha djur igen!!!!
Blir j*vligt förbannad också på dessa idioter som skaffar "sommar"-katter", vad är det för ena hjärtlösa känslokalla människor som gör det???Kattungar kan inte ta hand om sig själva, vad händer med dessa små när sommaren är över & vintern kommer??Vem tar hand om dom som inte blir upphittade av nån vänlig själ som antingen ger katten ett hem eller ger den till ett (överfullt) katthem som i sin tur hoppas hitta ett hem till katten...Kan hända att räven eller nåt annat djur tar dom=äter dom..eller så svälter dom ihjäl..eller fryser ihjäl..
Varför bryr sig folk så lite om våra fyrbenta "vänner"?Dom känner minsann också smärta..hunger..& rädsla..Men dom känner också enorm glädje gentemot den som som bryr sig & tar hand om dom, så gör det..


Inga kommentarer: