23 augusti 2015

Camilla Läckberg

Häromdagen gick ju Camilla Läckberg ut med att hon och hennes snubbe Simon Sköld ska ha barn och det har hon visst fått en massa skit för, läs LÄNK!
Camilla som är 40 och Simon som är 27, folk verkar reagera på att hon är så gammal och Simon så ung. Så folk som kommenterat detta negativt och elakt tycker alltså följande:
1. Att Camilla är för gammal för att skaffa barn vid 40.
2. Att hon skaffar barn med ett barn, alltså Simon 27 år.
3. Att hon är tillräckligt gammal för att vara Simons mamma.
Allt detta låter ju helt galet. Detta måste vara troll som bor under en sten nånstans i ödemarken som har såna här tokiga åsikter. Så här tycker jag:
1. Detta är alltså Camilla Läckbergs fjärde barn. I många av Sveriges största städer är det mycket vanligt att många förstföderskor är 40 och med god marginal.
2. 27-åringar är väl inga barn?När man är 27 år är man väl vuxen?
3. Det är alltså 13 års ålders skillnad mellan Camilla och Simon, så något nät-troll anser alltså att Camilla är tillräckligt gammal för att vara Simons mamma? Är inte tanken att en 13-åring skulle få barn mer galet än en 40-årig kvinna skaffar barn ihop med en 27-åring man?
Tror även här att det grundar sig i "den svenska avundsjukan". Folk är avundsjuka på deras lycka och det finns kanske kvinnor out there som är avis på att Camilla lyckats snärja en sådan ung kille, good for her säger jag bara!
Så grattis till både Camilla och Simon!

Inga kommentarer: